Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Ρεζίλι των σκυλιών





Για μια φορά ακόμη , αποδείχτηκε πως το νησί είναι χωρίς διοίκηση και και πως όλοι αυτοί οι μεγάλοι , εκτός Σαντορίνης δεν φτουράνε μία .

Είστε από το Ακρωτήρι μέχρι την Οία .Ψευτό πολιτικοί φαμφάρες , που όταν πρέπει σύσσωμοι να υψώσετε τη φωνή σας για τα δίκαια του νησιού μας , είτε απουσιάζετε είτε κατηγορείτε ο ένας τον άλλον .Ντροπή σας .

Τον πρόεδρο των λεμβούχων , δεν τον βγάζανε στον αέρα και έκατσε μεσημεριάτικα να μας δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα . Αλλά βλέπεις πρόεδρε η φωνή σου εκτός συνόρων Σαντορίνης δεν φτουράει .Σε εμάς τα πρόβατα μόνο , κάθεσαι και λες τις αερολογίες σου .

Ο δήμαρχος έφτιαχνε τον νέο συνδυασμό του και δεν είχε χρόνο να λάβει μέρος στη συζήτηση .Γεια σου ρε δημαρχάρα .Τίποτε δεν σε αγγίζει .



Κανένας δημοτικός σύμβουλος , υπέυθυνος , δεν είχε το θάρρος (........ )να πάρει τηλέφωνο .¨Όλοι σήμερα από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν δηλώσεις .

Αυτά λοιπόν πρέπει να βλέπει ο κοσμάκης , για να γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που διοικούν και ποιοι θέλουν να διοικήσουν το νησί .Το μόνο σίγουρο είναι , πως το νησί εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο .

Και οι μεγάλοι φτιάχνουν συνδυασμούς !!!!!!!!!!

¨Όταν σε ένα τόπο με 6-7.000 ψήφους κατεβαίνουν 6-7 συνδυασμοί τι να περιμένει κανείς . Προκοπή ?



(Για όσους δεν κατάλαβαν , αναφερόμαστε στη συζήτηση που έγινε χθες το βράδυ στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου , Ζούγκλα , σχετικά με το sea diamond .)


Σύσσωμοι στα thiramata στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας στους άρχοντές μας .

Κυριακή 19 Απριλίου 2009

Και ξανά για τη δόξα και τη καρέκλα τραβούν .


Χειρότερη δεν θα μπορούσε να είναι τούτη η προεκλογική περίοδος. Βουτηγμένη μέσα στ’ αποκαΐδια, μοιάζει με τη νοικοκυρά που βγήκε άρον άρον στο μπαλκόνι για να πετάξει τις στάχτες μακριά. Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, η εικόνα θυμίζει ασθμαίνοντα άνθρωπο που ανηφορίζει προς την κάλπη. Γύρω του το ετερόκλητο πλήθος των πολιτικών του προσφέρει νερό, τον εμψυχώνει, δεσμεύεται, υπόσχεται, φιλάει σταυρό για όσα δεν έκανε και για όσα… δεν σκέπτεται καν να κάνει . Κι εκείνος υπομειδιά.(ritsmas.wordpress.com)


Σε παλαιότερη ανάρτηση μας (6/2/2009 οι Στρουθοκάμηλοι ξαναχτυπούν ) είχαμε επισημάνει πως στη μικρή και φτωχή Σαντορίνη μας , θα κατέβουν 5 με 6 πολιτικοί συνδυασμοί στις ερχόμενες εκλογές .Μέρα με τη μέρα λοιπόν οι συνδυασμοί εμφανίζονται σαν τα τσιμπούρια .


Πώς για παράδειγμα εμφανίζεται ένα τσιμπούρι πεινασμένο στη ράχη ενός σκύλου και στη συνέχεια έρχονται όλα τα φιλαράκια του , έτσι ακριβώς και όλοι αυτοί οι πολιτικοί στρουθοκάμηλοι .Τσούπ , να ένας νέος συνδυασμός , τσούπ , να ένας άλλος συνδυασμός , τσούπ κι άλλος συνδυασμός .Χαμός !!!


Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή .

Τσούπ, ίσως ένας νέος συνδυασμός .


Ο σημερινός άρχοντας των πολιτικών στρουθοκαμήλων δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει .Εγώ σας λέω πως στο παραπέντε θα μαζέψει όσους έχουν μείνει μέχρι τότε μαζί του (αν δεν κάνουν , τσουπ , κι αυτοί κι άλλο συνδυασμό) και θα λάβει ξανά θέση στο πολιτικό στίβο. Βλέπετε δεν είναι μόνο η κουτάλα μεγάλη , αλλά και το στομάχι τού άρχοντα μας .

(Δεν πέφτουμε έξω ποτέ .Το κείμενο γράφτηκε στις 16/4/2009 και ο παραπάνω τσούπ , θα αναγγείλει την νέα υποψηφιότητα του στις 21/4/2009.¨Αρα το ίσως διαγράφεται .Μεγάλε σε προλάβαμε ).

Τσούπ , ένας υπάρχων συνδυασμός

Ο κύριος , φτάνω στη βρύση και νερό δεν πίνω .Ο Κύριος Νικολάκης λοιπόν ευελπιστεί αυτή τη φορά να φτάσει έγκαιρα στη βρύση και να βρει επιτέλους νεράκι .Διότι εδώ που τα λέμε και γερά νεύρα θέλεις και γερό στομάχι , να κάνεις αντιπολίτευση τόσα χρόνια και καρέκλα ποτέ να μην παίρνεις .Κάτι πάει στραβά κύριε Νικολάκη μας .Για ψάξε στο εσωτερικό του συνδυασμού σου .¨Έχει αρκετά δελφινάκια εκεί μέσα .


Τσουπ κι άλλος συνδυασμός .


Ο Σταντ Λώρενς και ο ¨Ολιβερ Χάρντυ της Σαντορίνης .Συνδυασμός από το πουθενά .Μεγάλο τσούπ .Η αντίδραση πάει σύννεφο . Κατηγορούν τα πάντα και τους πάντες για την κατάντια της Σαντορίνης , εκτός από τους εαυτούς τους .Μα καλά τι έκαναν αυτοί τόσα χρόνια .Είναι αμέτοχοι στη κατάρα .Μπα δεν νομίζω .Παιδιά υπάρχει χρόνος ακόμη .Παρατήστε τα .Θα έχει όντος γέλιο η παράσταση σας .


Τσούπ , ακόμη ένας συνδυασμός .


Ο ένας , ο μοναδικός , ο ταλαντούχος , ο κύριος δεν αποφασίζουν άλλοι για μένα , ο αγωνιστής που τη τελευταία στιγμή βγάζει πάντα το δήμαρχο .Ο κύριος Χαράλαμπος το είχε πει (δυστυχώς )από την αρχή .


«Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσω να αποφασίσουν άλλοι για μένα». «Έχω πάρει την απόφασή μου και την έχω πει δημόσια , θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού μου που ποτέ δεν σταμάτησε να λειτουργεί».


Ανεξάρτητα κύριε Χαράλαμπε που εσύ πούλησες τον συνδυασμό σου για χάρη άλλου και έβγαλες δημαρχία .Και αυτή τη φορά γνωρίζουμε ποιόν συνδυασμό βλέπεις από τη κλειδαρότρυπα . Και για σένα υπάρχει ακόμη χρόνος .Θα μπορούσε να ζητήσεις και τώρα ένα μεγάλο συγγνώμη και να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια .Αδρανής ήσουν , αδρανής θα μείνεις . Που η διαφορά .


Τσούπ , ο επόμενος συνδυασμός


Ο κύριος αναποφάσιστος .Πάει και καλά να κάνει την έκπληξη .Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι κύριε Χρύσανθε .Από τη μία μαζεύεις υπογραφές για τα μεγαλύτερα σαλόνια , από την άλλη μαζεύεις υπογραφές για τα σαλόνια της Σαντορίνης . Πάντως είναι για σαλόνια ο άνθρωπος .Φαίνεται καθαρά από την έκφραση του προσώπου του και τον τόνο της φωνής του .Είναι για αλλού ο άνθρωπος λέμε .Οι πλάτες του είναι τόσο μεγάλες που τσούπ κτυπάει δημαρχία .


Και ο Χαράλαμπός θα μείνει με το μάτι στη κλειδαρότρυπα.


Τσούπ , μαγειρεύεται νέος συνδυασμός


Κάτι καινούργιο ετοιμάζεται .Σε λίγο καιρό θα γνωρίζουμε .



Μέχρι στιγμής αυτούς τους 6 συνδυασμούς μυριζόμαστε

.Φυσικά υπάρχει ακόμη χρόνος και για άλλα τσούπ .¨Έχει ο θεός .Το μόνο σίγουρο είναι πώς μέχρι τότε θα έχουμε δρόμους σκοτώστρες , το νησί θα είναι ανέτοιμο να υπερασπιστεί τη φήμη που έχει , θα ακούμε ‘’θα’’, θα παίζουν όλοι οι παραπάνω με τη νοημοσύνη μας και θα μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί .


Γιατί όπως σωστά μας θύμισε ένας αναγνώστης μας , ‘’Ποτέ μην προσπαθείς να μάθεις ένα γουρούνι να τραγουδάει.
και τον χρόνο σου σπαταλάς και το γουρούνι ενοχλείς!!!! ‘’


Τι να κάνουμε όμως , να τρώμε κουτόχορτο?


Για τα Thira-Mata γράφει φυσικά ποιος άλλος , ο ανορθόγραφος .

Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Πάσχα χωρίς γκρίνια .



Συμπολίτες καλό Πάσχα και μακάρι όλα αυτά τα ήθη και έθιμα που βλέπουμε καθημερινά στο νησί να διατηρηθούν σε βάθος χρόνου .

Είναι τουλάχιστον ότι καλύτερο και αληθινό μπορούμε να βιώσουμε κι εμείς αλλά και οι επισκέπτες στο νησί μας .

Καλό Πάσχα , καλή ανάσταση .

Θέλαμε να ασχοληθούμε σήμερα με τους πολιτικούς στρουθοκαμήλους και τους συνδυασμούς που μαγειρεύουν , αλλά κάναμε κράτει εν όψη ημερών .Θα τους στενοχωρήσουμε τη Δευτέρα 20 Απριλίου , όπου και θα αναρτήσουμε το αντίστοιχο θέμα .

Από όλους εμάς καλό Πάσχα ………………

Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Ντροπή .



Είναι ντροπή και απάνθρωπο να συναντάμε καθημερινά ζώα δολοφονημένα στους δρόμους . Υπάρχουν στο νησί μας αρκετά αδέσποτα ζώα και αν εξαιρέσουμε μια κτηνίατρο , καθώς και την ¨Ενωση ζωόφιλων Θήρας οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν για να σώσουν λίγο τη κατάσταση , όλα τα υπόλοιπα ζώα είναι έρμαια της τύχης τους .

Κάθε χρόνο εκατοντάδες (ίσως και παραπάνω ) σκυλιά και γάτες δηλητηριάζονται από φόλες .

Γνωρίζουν άραγε αυτοί οι απάνθρωποι που ρίχνουν το δηλητηριασμένο δόλωμα στους δρόμους και στα χωράφια , τι φρικτούς πόνους προκαλούν στα ζώα ?¨Έχουμε όμως την εντύπωση πως και να γνώριζαν θα το ξαναέκαναν .Γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά άρρωστοι , βάναυσοι .Αρρωστημένα μυαλά , που θα συμπεριφερόντουσαν απάνθρωπα , ακόμη και στα παιδιά τους .

Η φόλα εξάλλου πρέπει να γνωρίζουν πως αποτελεί σοβαρό κίνδυνο και για τα μικρά παιδιά.
Πρόκειται για δηλητήριο σε ελκυστική και βρώσιμη μορφή και είναι πολύ εύκολο για ένα μικρό παιδάκι να πει στον πειρασμό να το δοκιμάσει αν το βρει μπροστά του, παίζοντας στο δρόμο ή στα χωράφια . Και φυσικά όπως καταλαβαίνετε μια τέτοια κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία.

Μερικά από τα συμπτώματα κάποιου οργανισμού που έρχεται σε επαφή με το παραπάνω δηλητήριο είναι :

έντονη σιελόρροια,

μυϊκός τρόμος,

ασθματική αναπνοή,

τρέμουλο,

σπασμοί και κώμα.


Η δηλητηρίαση των ζώων είναι παράνομη . Σύμφωνα με τον Νόμο 1197/1981 «όποιος σκοτώνει, κακοποιεί ή εγκαταλείπει ζώο θα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι 6 μήνες ή /και με χρηματική ποινή 300€ μέχρι 1,500€»


Ο νόμος 2017 (1992) αναφέρει: “Κανείς δεν πρέπει να κάνει άσκοπα ένα ζώο να πονά, να υποφέρει ή να αγωνιά.
Κανείς δεν πρέπει να εγκαταλείπει ένα κατοικίδιο ζώο. “

Η εφαρμογή του νόμου ανήκει στο Υπουργείο Εσωτερικών (δηλαδή των δήμων) και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης (δηλαδή την αστυνομία).

Μιας και οι παραπάνω παίρνουν το ύπνο του δικαίου , ας κάνουμε τη δική μας προσπάθεια μείωσης του προβλήματος .

Οι άνθρωποι που δηλητηριάζουν ζώα είναι δολοφόνοι .Μη τους αφήνετε ατιμώρητους .Καταγγείλετε στην αστυνομία, στον εισαγγελέα ή τον σύλλογο ζωόφιλων οποιονδήποτε είδατε να τοποθετεί δηλητήριο ή απειλεί να δηλητηριάσει ζώα.

Προστατέψτε τα ζώα!

Κι εσείς τοπικοί άρχοντες και φορείς ασχοληθείτε λίγο και με αυτό το θέμα (γιατί , με τι άλλο ασχολήστε? Τέλος πάντων ) .Η κακοποίηση των ζώων είναι η αρχή για την μετέπειτα ανθρώπινη κακοποίηση .

Παρακάτω μερικά παραδείγματα :

Δευτέρα, 2 Μάρτιος 2009

ΦΟΛΕΣ,ΦΟΛΕΣ,ΦΟΛΕΣ.....

Δυστυχώς ο χορός της φόλας καλά κρατεί...Παρασκευή 27/2/2009,ωρα 05:00,πεφτουν μαζικά φόλες στην Σαντορίνη .Αρκετά σκυλάκια νεκρά.......:


Σαντορίνη 1: Σαντορίνη 2:

(adespotesmaties.blogspot.com)

10 Μαρ 2008

ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΑ

Ο Σωτήρης, ο Βλάσης και άλλα 21 σκυλιά δεν θα ξαναδούν «το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο» στην Οία της Σαντορίνης. Εφυγαν την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου, ανήμερα των Ταξιαρχών με τον πιο φριχτό τρόπο μπροστά στα έντρομα μάτια ανθρώπων που πάλευαν να τα σώσουν με ενέσεις ατροπίνης, από το φυτοφάρμακο που χρησιμοποιήθηκε σε αυτήν τη μαζική δηλητηρίαση. Για τα περισσότερα ήταν ήδη αργά.

Η κοινότητα της Οίας, αν και το έγκλημα έχει ξανασυμβεί και επαναλαμβάνεται σχεδόν κάθε χρονιά «όλως τυχαίως» στην αρχή και στο κλείσιμο της σεζόν (βλέπετε το καλοκαίρι, τα αδέσποτα «προσθέτουν» γραφικότητα στο χωριό... είναι χάρμα οφθαλμών για τους τουρίστες), δεν κάνει απολύτως τίποτα. Πρέπει λέει να υπάρξουν «μάρτυρες του εγκλήματος» για να ξέρει ποιον θα «τιμωρήσει». Πόσους κατοίκους έχει η Οία, κύριε κοινοτάρχη; Πόσο δύσκολο θα ήταν, αν πραγματικά το θέλατε, να κατευθυνθείτε προς κάποιους πιθανούς υπόπτους; Αν θύμα του εγκλήματος ήταν άνθρωπος και όχι ζώο και δη αδέσποτο, με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσατε; Με τόση αδιαφορία;

Ένας τόπος δεν χαρακτηρίζεται μόνο από τη φυσική του ομορφιά, αλλά κυρίως από την ομορφιά και τη ζεστασιά που κρύβει μέσα του και κουβαλάνε οι άνθρωποί του... Στην περίπτωση της Οίας και στο άκουσμα τέτοιων ειδήσεων, ο ήλιος σκοτεινιάζει, η Καλντέρα μυρίζει θάνατο και οι κραυγές των σκυλιών που πεθαίνουν αβοήθητα στοιχειώνουν για πάντα το τοπίο. (ΕΘΝΟΣ, 30/11/2007)

Παρασκευή, 27 Φεβρουάριος 2009

ΜΑΖΙΚΕΣ ΦΟΛΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΙΑ.......

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 5, Ο ΔΟΛΟΦΌΝΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΓΑΤΩΝ.( Ένωση Ζωόφιλων Θήρας)

Δυστυχώς και άλλα πολλά ακόμη ………………………………

Για τα thira-mata γράφει και συλλέγει ο/η Σκαντζοχοιράκιας.


Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ



Συμπολίτες ετοιμαστείτε .Την Παρασκευή 10 Απριλίου έχει παράσταση και μάλιστα αρχίζει πουρνό πουρνό. Στις 09:00.

Ποιό συγκεκριμένα , η παράσταση θα γίνει στο δημοτικό σχολείο , στα Φηρά , όπου ο θίασος ‘’ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ‘’, θα παρουσιάσει για μια ακόμη φορά θέματα που ταλαιπωρούν το άμοιρο το νησί μας .Το χειρότερο από όλα είναι ότι θα λάβει και αποφάσεις για τα παραπάνω θέματα .

Όσοι πιστοί προσέλθετε και μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας και το μαξιλάρι σας .

Μπορείτε επίσης από το βράδυ της πέμπτης να κοιμηθείτε έξω , στο προαύλιο του σχολείου , μιας και ο καιρός από ότι μας έχουν ενημερώσει θα είναι καλός .Ο θίασος θα προσφέρει στις 8:00 πρωινό και καφέ ή τσάι .

Ας αναφερθούμε όμως σε ορισμένα θέματα που θα συζητήσει ο θίασος μας .

1) ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΕΤΟΥΣ 2009 ΚΑΙ 2010.


Μάλιστα !¨Έπρεπε επιτέλους να έρθει ο Απρίλιος για να ασχοληθεί ο θίασος μας με τα πολιτιστικά .Τον Ιανουάριο , τον Φεβρουάριο , τον Μάρτιο και τον Απρίλιο στο νησί δεν κατοικεί κανείς .Οπότε γιατί να ασχοληθούμε με ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ? Αλλά είπαμε .Τους παραπάνω μήνες δεν υπάρχουν τουρίστες παρά μόνο πολίτες .Μόνο που και σε αυτόν το τόπο , τους παρόμοιους θιάσους , δεν τους στηρίζουν οι τουρίστες αλλά οι πολίτες .

2) ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ : «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ».


¨Άντε να δούμε .Ελπίζουμε μέχρι τον Αύγουστο να έχει αποκατασταθεί. Τώρα όσον αφορά την αποκατάσταση της ευθείας πύργου Φηρών έχουμε ακόμη μέλλον . Πάντως σε αυτόν τον θίασο ούτε λόγος .

¨Ούτε φυσικά για την σκοτώστρα Πύργου – Εμπορείου δεν θα γίνει λόγος .

3) ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ.

Απρίλιο μήνα ρε παιδιά .Γιατί τέτοια βιασύνη .


4) ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Δ.Δ. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΓΩΝΙΑΣ.

Αρκετά δουλέψατε . Σπίτια σας τώρα .Στις επόμενες εκλογές πάλι.


5) ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΦΗΡΩΝ

¨Όχι πάλι !!! Κάθε χρόνο τα ίδια .¨Όχι μέσα από την πλατεία , ναι μέσα από την πλατεία , όχι παρκαρίσματα εκεί , ναι εδώ , γύρω γύρω για να πας Οία , μέσα από τη θάλασσα για να πάς ακρωτήρι .Φτου !!!


6) ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ : «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ».

Ουδέν σχόλιο !!!!!!!!



7)ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ.

Τα λεφτά μας καταλάβαμε που πάνε από τη προηγούμενη παράσταση που έδωσε ο θίασος .

8) ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.


Το καλό , ο θίασος το άφησε για το τέλος .Θα μπορούσε φυσικά ο τίτλος του παραπάνω θέματος να ήταν και ως εξής :

ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ ΑΓΟΡΑΣ BOEING 747 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ .ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΜΟΝΟ ΣΕ 6 ΩΡΕΣ .



Τα παραπάνω είναι μερικά από τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί ο θίασος μας .Πρέπει να σας τονίσουμε , πως θα είναι μια παράσταση καταπληκτική , γεμάτη μυστήριο , κλάμα , αλλά και τρελό γέλιο . Μην την χάσετε .


Μην ξεχάσετε τα μαξιλάρια σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Υ/Γ

Φάνηκε πως κάποιοι ενοχλήθηκαν από την κριτική που τους κάνουμε (κι εμείς αλλά και άλλα blogs της Σαντορίνης ). Να μάθετε κύριοι να δέχεστε την κριτική και να βελτιώνεστε μέσα από αυτή .Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο την πολιτική σας αδράνεια .Φτάνει .

Κάντε επιτέλους κάτι .


Για το www.thira-mata.blogspot.com γράφει ο ανορθόγραφος

Προωθούμε κι εμείς με τη σειρά μας , τη κίνηση του kisiris group , σχετικά με τη συναυλία που διοργανώνει στις 19 Απριλίου 2009 23:00.Μπράβω παιδιά γιατί αν περιμένουμε παρόμοιες κινήσεις από τους πολιτικούς στρουθοκαμήλους …………

Περισσότερες λεπτομέρειες στο : http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=75397161005&mid=45f274G5c27a673G128b6dG7