Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Προϋπολογισμοί και μελέτες , σε όλο το μεγαλείο τους !!!!



Πριν μερικές εβδομάδες οι άρχοντες του νησιού μας πραγματοποίησαν ένα ακόμα δημοτικό συμβούλιο , ή ένα ακόμα θέατρο αν προτιμάτε .

Εκείνη τη φορά όμως , θέλανε να πρωτοτυπήσουν και κλείσανε τις πόρτες στα Μ.Μ.Ε του νησιού .

Τι να φοβηθήκαν άραγε ?

Τι ήθελαν να κρύψουν ?


Από πληροφορίες που είχαμε (από άνθρωπο που έδωσε το παρών ) , έγινε λόγος για τρία τέσσερα θέματα , που μας προξένησαν εντύπωση .

1) Ο δήμος αγόρασε φέτος 15 τόνους πλαστικές σακούλες .

2) Ο δήμος αγόρασε 14 τόνους κραμοσάπουνο .

3) Ο δήμαρχος προσπάθησε να περάσει την ευθεία Φηρών Πύργου , ως δημοτική οδό , θέμα για το οποίο για πρώτη φορά ο πρόεδρος δεν συμφώνησε και χειροκροτήθηκε από τον έναν πρώην αντιδήμαρχο . Σε ερώτηση μάλιστα της αντιπολίτευσης ποια συμφέροντα εξυπηρετεί αυτή η κίνηση , ο δήμαρχος δεν έδωσε απαντήσεις .

4) Πέρασε ως δημοτική οδός , ο δρόμος του αεροδρομίου .


Σίγουρα θα συζητήθηκαν και άλλα ευτράπελα , για τα οποία δεν έχουμε γνώση .Τα παραπάνω (με όλη την επιφύλαξη λόγω του ότι δεν τα ακούσαμε με τα δικά μας αυτιά ) όμως χρειάζονται λίγο σχολιασμό :

1) 15 τόνοι πλαστικές σακούλες ? Φιλικές για το περιβάλλον .Που να χρησιμοποιήθηκε άραγε τόση ποσότητα πλαστικού ? Αγοράστηκαν όντως 15 τόνοι ή κόπηκε τιμολόγιο για 15 τόνους ?

2) Το ίδιο φυσικά ισχύει και με το κρεμοσάπουνο .¨Άντε πες πως τις σακούλες τις καταπίνουμε , το κρεμοσάπουνο όμως ? Τι πλύναμε με 14 τόνους .Τους κάδους με τα σκουπίδια πάντως όχι .

3) Θα πρέπει να γνωρίζετε , πως ένας δρόμος όταν χαρακτηρίζετε δημοτική οδός , αυτόματα αλλάζουν και οι όροι δόμησης των οικοπέδων .Φυσικά αν είναι δημοτική οδός , γίνεται και ποιο εύκολα η επισκευή του δρόμου .Το τελευταίο όμως δεν νομίζουμε να απασχολεί τόσο τον δήμο μας . Οικοπεδοφάγοι ενωθείτε .

Αύριο (29/9/2009 ) ξανά συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο (ή η θεατρική ομάδα του νησιού μας) και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν ορισμένα ενδιαφέροντα θέματα .Αποφάσεις να δούμε , θα παρθούν , ή θα φαγωθούν σαν τα κοκόρια (για μια ακόμη φορά ) ?


Τα θέματα που θα συζητηθούν αύριο θα είναι τα παρακάτω (οι προϋπολογισμοί και οι μελέτες , όπως θα διαπιστώσετε πάνε σύννεφο . Τώρα όσο αναφορά το τελευταίο θέμα για τους τσιγγάνους , χωράει συζήτηση .Μην ξεχνάτε όμως πόσοι ψήφοι κρύβονται πίσω !!!!) :


1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΝΑΥΑΓΙΟΥ SEA DIAMOND.

2. ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ.

3. ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.

4. ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (ΙΜΠΗΣ).

5. ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.

6. ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ.

7. ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 5ΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (ΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΒΙΟΛΙ) 85 ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟ (20) ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

8. ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ».

9. ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΘΗΡΑΣ», ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

10. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ.

11. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΩΣ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ.

12. ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ.

13. ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 cc ΤΟΥ κ. ΛΥΓΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΕΙΟ ΘΗΡΑΣ.

14. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΡΓΩΝ :· ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΘΟΔΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΘΩΝΑ.· ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΥΝΙΤΣΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ.· ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.· ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΜΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΗΡΑΣ.

15. ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ : « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ» (ΑΠΟ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ).

16. ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 4/2009 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦοΔΣΑ Δ.Ε. ΘΗΡΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ : «ΣΥΝΑΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΘΗΡΑΣ & ΘΗΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ».

17. ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 5/2009 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦοΔΣΑ Δ.Ε. ΘΗΡΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ : «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΘΗΡΑΣ & ΘΗΡΑΣΙΑΣ.»

18. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΩΝ (ΦΟΠ).

19. ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ : «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΟ Δ.Δ. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ».

20. ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ : «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΗΡΩΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ «ΣΑΡΠΑΚΗ», ΣΤΑ ΦΗΡΑ ΘΗΡΑΣ.

21. ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ: «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (12) ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΝΙΠΤΗΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ», ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ #14.712,60 # € ΜΕ ΦΠΑ.

22. ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ: «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (12) ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΙΠΤΗΡΩΝ ΤΟΥΣ», ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ #14.600,05 # € ΜΕ ΦΠΑ.

23. ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ: « ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΕΙΟ», ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΑΠΑΝΗΣ #11.490,00 # €.

24. ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ: « ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΗΡΩΝ».

25. ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ: « ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΘΗΡΑΣ».

26. ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ: « ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ».

27. ΕΝΤΟΠΙΣΜΕΝΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΑ ΦΗΡΑ ΘΗΡΑΣ.

28. ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 16/2009 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Θ. ΜΕ ΘΕΜΑ : «ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΚΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ».

29. ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΚΗΣ (ΓΕΩΛΟΓΙΚΗΣ) ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΙΔΙΩΤΗ (κ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΟΥΣΣΟΥ), ΣΤΟ ΒΟΘΩΝΑ, ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΡΗΓΜΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.

30. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΤΕΛΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΚΥΑ 33165/2006-ΦΕΚ Β΄780/2006 ) -ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

εμείς απο τα thira-mata ξανά εδώ

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Καθοδηγούμενοι ?




Προς: Θηράματα – Θηραζείν κλπ
Λυπάμαι που ασχολήθηκα μαζί σας και με τον κύριο που στηρίζεται.
Ειλικρινά λυπάμαι και για σας και για αυτόν τον τύπο τον οποίο πάτε να αναγορεύσετε σε τιμητή της δημόσιας ζωής στη Σαντορίνη.

Και μη μου πείτε πως όλα τα κάνετε για την προστασία του περιβάλλοντος γιατί δεν σας πιστεύω πλέον.
Κάτι ήξεραν όσοι μού έλεγαν να μην ασχοληθώ μαζί σας.
Να τον χαίρεστε και αυτόν και τα άρθρα του, να τα αναδημοσιεύσετε για να ανεβάσετε και το δικό σας επίπεδο.
Μυτιληναίος


Θα προσπεράσουμε τα τελευταία σχόλια του κύριου Μυτιληναίου με τις τρείς παρακάτω σημειώσεις :

1) Δεν αναγορεύουμε και δεν στηρίζουμε (εμείς προσωπικά ) κανέναν και τίποτε .Το πρόβλημα που έχεις με τον κύριο Δαλλαμάνη , έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό και δεν ευθυνόμαστε εμείς για αυτό .

2) Δεν το παίζουμε Ρομπέν της Θήρας και πραγματικά λυπούμαστε , που μια καλή ενέργεια που έγινε , με πρωτοβουλίες πολιτών (για την παιδική χαρά ) την υποβαθμίζεις με αυτό τον τρόπο .

3) Αυτοί που σου έλεγαν να μην ασχοληθείς μαζί μας ποιοι είναι ? Μήπως αυτοί που σε καθοδηγούν ?

Κύριε Μυτιληναίο , μετά και τη τελευταία σου απάντηση , δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κάνουμε χαρακτηρισμούς και που θα βγάλουμε συμπεράσματα .Οι αναγνώστες μας και οι δικοί σου θα βγάλουν τα συμπεράσματα μόνοι τους .

Ελπίζουμε να αντιμετωπίσεις από εδώ και πέρα , τα στραβά και κουλά της Σαντορίνης , καλύτερα από ότι αντιμετώπισες (με την τελευταία σου επιστολή ) εμάς .

Εδώ που τα λέμε τα σκάτωσες λίγο !!!

Καλή δημοσιογραφία φίλε Παναγιώτη !!!
Εμείς από τα thira-mata .

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Δημοσιογραφία και διάλογος !!!!!

>

Η απάντηση του κύριου Μυτιληναίου ήταν αστραπιαία .


Απαντώ στα ερωτήματά σας φίλοι με καλή διάθεση και χαίρομαι για τον μέσα σε λογικά και κόσμια πλαίσια διάλογό μας:

  1. Σε ότι αφορά την αφαίρεση από την ιστοσελίδα μου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα του link όχι μόνοι του συγκεκριμένου αλλά όλων των blogs. Όντως αυτό έγινε γιατί δεν επιθυμούσα η ιστοσελίδα μου που αποτελεί για μένα βιοποριστικό μέσον να εμπλακεί σε δικαστική αντιπαράθεση. Δεν μπορώ να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες και ζητώ συγνώμη ,άλλωστε για αυτό ζήτησα την κατανόησή σας. Εδώ και αρκετό καιρό ωστόσο θα έχετε δει ότι υπάρχει σχετικό link στην σελίδα που παραπέμπει στα blogs.
  2. Σε ότι αφορά την υπόθεση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιώργου Ρούσσου, που συμβαίνει να είναι και παιδικός μου φίλος, όντως θεώρησα χρέος μου να τον υπερασπιστώ όχι για τις παράνομες εξορύξεις που υποτίθεται ότι έχει κάνει, λέω υποτίθεται γιατί η υπόθεση εκκρεμεί στην δικαιοσύνη και η όποια απόφαση δεν είναι τελεσίδικη, αλλά για τους χαρακτηρισμούς που του αποδόθηκαν και φυσικά δεν ισχύουν. Θα το ξανάκανα με τον φόβο να αμφισβητήσουν ,αν και είμαι 30 χρόνια παντρεμένος ,μέχρι και τις σεξουαλικές μου επιδώσεις και να με χαρακτηρίσουν πάλι όπως με χαρακτήρισαν (αλήθεια αυτούς τους χαρακτηρισμούς δεν σας έχω δει να τους καταδικάζεται, δεν θα έπρεπε;;;) Εσείς δηλαδή επικροτείται τον τρόπο που συγκεκριμένη σελίδα υβρίζει και χαρακτηρίζει τους συμπολίτες σας μόνο και μόνο γιατί υπάρχει μια υπόθεση παράνομης εξόρυξης που ξαφνικά ανακάλυψε κάποιος και στοχοποίησε συγκεκριμένο πρόσωπο;;; Αλήθεια εσείς που πολλές φορές στις σελίδες σας αναφέρεστε στην συμπεριφορά των κρατούντων και κάνετε κριτική, για συμπεριφορές όπως αυτές που σας περιέγραψα δεν έχετε κάτι να πείτε;;;
  3. Για το αν βγαίνω ή όχι έξω να δω τα στραβά και να τα καταγράψω, οφείλω να σας πω ότι κάνω πολλές φορές την αυτοκριτική μου γιατί όντως στην προσπάθεια να εξασφαλίσω τα προς το ζειν ( βλέπετε εγώ δεν είμαι ούτε κρατικοδίαιτος ούτε διορισμένος πουθενά και αν δεν εργαστώ δεν θα έχω ούτε τσιγάρα να πάρω ) πολλά πράγματα μου διαφεύγουν. Θεωρώ όμως ότι δεν είμαι ο μοναδικός που κάνω αυτή τη δουλειά, υπάρχουν και άλλοι, οι οποίοι περιέργως βρίσκονται πάντα στο απυρόβλητο, τόσο από σας όσο και από διάφορους άλλους.

Τέλος γνωρίζετε ότι δεν μου αρέσει ποτέ να περιαυτολογώ. Και το έχω αποδείξει νομίζω. Όμως επειδή βλέπω πολλές φορές να αναφέρονται σε μένα χωρίς να γνωρίζουν ποιος είμαι σας στέλνω ένα σύντομο βιογραφικό μου με το αίτημα να μην το δημοσιεύσετε αλλά να χρησιμοποιηθεί μόνο για δική σας ενημέρωση και να το αξιολογήσετε. Έχω την εντύπωση πως παρόμοια βιογραφικά δεν θα βρείτε όσο και αν τα αναζητήσετε στο νησί. Εάν θεωρείτε ότι πρέπει σε συμπατριώτες σας με τέτοια προσφορά να εμφανίζεται ο κάθε τυχαίος τον οποίο εσείς υπερασπίζεστε και να του αποδίδει χαρακτηρισμούς έχει καλώς. Είναι Δικαίωμά σας . Όμως μόνο αγαθές προθέσεις και προσφορά στα κοινά δεν αποδεικνύει η στάση σας, το αντίθετο θα έλεγα.

Ζητώ συγνώμη που δεν θα επανέλθω. Δεν θα υποτιμήσω τα όσα γράψετε αλλά ζητώ και πάλι τη κατανόησή σας γιατί δεν υπάρχει χρόνος.

Φιλικά Παναγιώτης Μυτιληναίος

Χαιρόμαστε για τον διάλογο που αναπτύχτηκε .Φυσικά , δεν συμφωνούμε με ορισμένα από αυτά που γράφει ο κύριος Μυτιληναίος , στην επιστολή απάντηση (ειδικά στην δεύτερη επισήμανση του ), αλλά αυτή είναι και η ουσία της δημοκρατίας .

Για να μην γίνουμε κουραστικοί , ελπίζουμε οι δημοσιογράφοι της Σαντορίνης (και όχι μόνο ο Κύριος Μυτιληναίος ) να έλαβαν τα μηνύματα που απορρέουν από όλη αυτή την ιστορία . ¨Έχουμε μέλλον μπροστά μας , εδώ θα είμαστε και θα δούμε .

Καλό σας απόγευμα .

εμείς απο τα thira-mata.