Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Πρωτοφανή πολιτικά (κι όχι μόνο ) φαινόμενα στην όμορφη Σαντορίνη !!!!




Το παρακάτω κείμενο , μας το έστειλε ανώνυμος αναγνώστης .Το βρήκαμε αρκετά ενδιαφέρων . Ο τίτλος και οι φωτογραφίες είναι μόνο δικάς μας , καθώ φυσικά και τα σχόλια στο τέλος .

Την περασμένη Κυριακή , οι πολίτες του Νησιού μας , εμπιστεύτηκαν (πανηγυρικά ) την διαχείριση του δήμου , στα χέρια του κυρίου Ζώρζου Νικόλαου .
Θα εστιάσω την προσοχή μου σε ορισμένα πρωτοφανή φαινόμενα για το νησί μας .

1)Το ποσοστό καταρχήν που έλαβε ο κύριος Ζώρζος (κοντά στο 69,00%) είναι όχι μόνο μεγάλο αλλά και πρωτοφανές για τα δεδομένα του νησιού μας . Δείχνει καθαρά λοιπόν πως οι ‘’σκεφτόμενοι ‘’ ψηφοφόροι , κουρασμένοι από την χρόνια αδράνεια των προηγούμενων αρχών , υποστήριξαν για πρώτη φορά τον ‘’άφθαρτο ‘’πολιτικό , ο οποίος χρόνια βρίσκονταν δίπλα τους αλλά συνέχεια τον αγνοούσαν . ¨Ήταν μαθηματικά λοιπόν απόλυτο, πως αυτοί οι ‘’ σκεφτόμενοι ‘’ ψηφοφόροι , θα συμπαρασέρνανε και τα λεγόμενα πρόβατα της κάλπης .

2)Αρκετοί από τους μετανάστες , σύμβουλοι του νέου μας δημάρχου , έμειναν έξω από το δημοτικό συμβούλιο , εισπράττοντας το μήνυμα του κόσμου (σκεπτόμενων και προβάτων ) για πιθανή αποχώρηση τους , από την πολιτική του νησιού ।Φυσικά , όλοι γνωρίζουμε τις συμμαχίες που γίνονται κατά την διάρκεια της προεκλογικής αναμέτρησης μέσα σε κάποιο συνδυασμό και κάτι τέτοιο είχε ως αποτέλεσμα , στην πρώτη 18άδα να μπουν και άνθρωποι , οι οποίοι το μόνο που γνωρίζουν είναι να μαζεύουν ψήφους ,και να μείνουν έξω από αυτή , άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά μπορούν να προσφέρουν στο νησί (μικρό ελπίζω το κακό )
.
3)Σε συνέχεια της παραπάνω τοποθέτησης μου , ευελπιστούμε , η επιλογή του νέου δημάρχου για τα πρόσωπα που θα βάλει στις θέσεις κλειδιά , να μην προέρχεται μόνο από την αποκομιδή των ψήφων , αλλά από τις ικανότητες που ο κάθε ένας έχει (γιατί πραγματικά ο Κύριος Ζώρζος , έχει αρκετά ικανά στελέχη δίπλα του , αλλά και αρκετά ντουβάρια ) .Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο , θα φάμε ξαναζεσταμένη σούπα .

4)Πρωτοφανές , είναι και το γεγονός ,πως ο νέος δήμαρχος , με τα ποσοστά που έλαβε , θα έχει να αντιμετωπίσει ως αντιπολίτευση ,τους ίδιους του τους ψηφοφόρους । Οι πολίτες , ανυπομονούν να δουν επιτέλους , πρόγραμμα , έργο , ανάπτυξη και φυσικά , όλα αυτά να συνοδεύονται από διαφάνεια , κάτι που έλειπε τόσα χρόνια από το νησί μας । Καταλαβαίνουμε λοιπόν όλοι μας , πως αν δεν γίνει κάτι τέτοιο , οι αντιδράσεις θα είναι άμεσες και τα ποσοστά υποστήριξης θα πέσουν κατακόρυφα .

5)Πρωτοφανές επίσης φαινόμενο , είναι και το γεγονός πως κανένας από τους υποψηφίους δημάρχους , δεν κουβάλησε κάποια σημαία και δεν έδωσε κομματικό στίγμα σε αυτές τις δημοτικές εκλογές .Φαίνεται λοιπόν καθαρά , πως όσο και να θέλουν οι ‘’ μεγάλοι ‘’ πολιτικοί του τόπου μας , να χρωματίζουν τους δήμους όπως αυτούς συμφέρει , στη πραγματικότητα ο κόσμος λειτουργεί καμιά φορά χωρίς χρώματα και σημαίες .Και πραγματικά αυτό χρειαζόμαστε .Τώρα ο πόλεμος που γίνεται στις περιφερειακές εκλογές , είναι άλλο θέμα συζήτησης και ανάλυσης .

6)Τελευταίο πρωτοφανές γεγονός , θα αφήσω κάποιο που μου προξένησε τρομερή εντύπωση .
Παρακολούθησα , και την προεκλογική ομιλία του κύριου Ζώρζου , αλλά και την μετεκλογική ομιλία του , ως δήμαρχος πλέον .Παρατήρησα την αντίδραση δημοσιογράφου του νησιού μας , ή οποία μου προξένησε τεράστια εντύπωση .
Πως είναι δυνατόν , κάποιος ο οποίος διατυμπανίζει πως είναι δημοσιογράφος , με χρόνια κιόλας πείρα , να παρίσταται με τέτοια τόλμη , να παίρνει το μικρόφωνο πριν βγει ο υποψήφιος δήμαρχος να μιλήσει και να εθίζει τους ψηφοφόρους με λέξεις όπως ΄΄ το γεμίσαμε το κλειστό συμπολίτες μου ΄΄ ? Πως γίνεται αυτός ο δημοσιογράφος , που στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση , έθαψε και σαμποτάρισε κυριολεκτικά , τον και τότε υποψήφιο δήμαρχο Ζώρζο , στην τωρινή , όχι μόνο να καλύπτει δημοσιογραφικά (όπως είχε υποχρέωση ) , αλλά να συμμετέχει ενεργά και προκλητικά στην προεκλογική καμπάνια του κυρίου Ζώρζου ? Αυτά τα πράγματα είναι γελοιότητες και καταδικαστέα .Κουβαλάς την ταμπέλα του δημοσιογράφου κύριε Μυτιληναίε και θα πρέπει οι αντιδράσεις σου να είναι χαμηλότερων τόνων και προσεκτικές , για να μπορείς αύριο να θεωρείσαι αντικειμενικός ως δημοσιογράφος .Ιδικά την περίοδο που διανύουμε , όπου ο κλάδος σου , στιγματισμένος πλέον από την αποχή που έχει από το λειτούργημα του , δημιουργεί αρνητικά σχόλια και παρεμβάσεις του κόσμου .Με ποιο λειτούργημα λοιπόν παρίστασαι σε προεκλογική ομιλία πολιτικού και μετατρέπεις την πένα και το ραδιοφωνάκι σου , σε μικρόφωνο , ξεστομίζοντας συνθήματα και προτροπές για κάποιο πολιτικό πρόσωπο .Κάποιο πρόσωπο το οποίο αύριο θα πρέπει με την πένα σου , να σχολιάσεις , να κρίνεις ,αντικειμενικά , όπως θα έπρεπε να κάνει οποιοσδήποτε δημοσιογράφος .Είδες κανένας άλλος συνάδελφος σου να κάνει τα καραγκιοζιλίκια που έκανες εσύ ?
Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω που αποσκοπούσε αυτή η γλοιώδες πρωτοφανής στάση του δημοσιογράφου .
Θα επιλέξω λοιπόν για επίλογο , να δώσω το μεγάλο βραβείο των εκλογών , όχι στον νικητή της φετινής αναμέτρησης , αλλά στον παραπάνω δημοσιογράφο , που δεν είναι άλλο από μια τεράστια σαλιάρα .Συγχαρητήρια Παναγιώτη .¨Έχεις ήθος και γνωρίζεις πολύ καλά τι κάνεις .Μόνο πρόσεχε γιατί η σαλιάρα καλύπτει συγκεκριμένη ποσότητα σάλιων .Και από ότι φαίνεται τα δικά σου είναι πολλά .


¨Ένας σκεπτόμενος αναγνώστης σας ………….


Για τα thira-mata :
¨Όντως φίλε μου , τα πέντε πρώτα γεγονότα που επισημαίνεις , είναι πρωτοφανή για το νησί μας .Ο σημερινός δήμαρχος , θα πρέπει να βάλει στην άκρη τα ντουβάρια (όπως αποκαλείς ) και να χρησιμοποιήσει τα ικανά στελέχη , που συμφωνούμε πως έχει .Το έργο του είναι δύσκολο , όχι μόνο , λόγω της αποχής και της απραξίας που είχαν οι προηγούμενοι , αλλά και λόγω του Καλλικράτη . Μεγάλη ευθύνη στην οποία ελπίζουμε να ανταπεξέλθει .

Τώρα όσο αναφορά το τελευταίο γεγονός για ο οποίο αναφέρεσαι με έκπληξη και με πολλά ερωτηματικά , μόνο πρωτοφανές δεν θα το θεωρούσαμε .Μας έχει συνηθίσει ο συγκεκριμένος ‘’ δημοσιογράφος ‘’ (πάντα σε εισαγωγικά )σε τέτοιου είδους καραγκιοζιλίκια . Το βραβείο πάντως που του δίνεις , είναι πολύ πετυχημένο .

Εμείς από την πλευρά μας , μιας και αναβαθμίζει την ιστοσελίδα του , θα του κάνουμε δώρο την παρακάτω φωτογραφία , την οποία μπορεί αν θέλει να την χρησιμοποιήσει και στην νέα , αναβαθμισμένη σελίδα του .



Μας αρέσει , να διαβάζουμε και να δημοσιεύουμε , απόψεις σκεπτόμενων ανθρώπων .


Για τα thira-mata
Ο ανορθόγραφος

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ 6 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS ΕΣΥ...ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΝΟΣ BLOG....

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ.. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ..ΧΑ! ΣΙΓΑ ΤΙ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ!!
ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΑΛΙΑ! ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΣΑΛΙΑΡΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!

thira-mata είπε...

Ανώνυμε /1
Το πώς και το γιατί του συγκεκριμένου σκηνικού δεν με ενδιαφέρει , με ενδιαφέρει αυτό που βλέπω .Στον καναπέ δεν κάθομαι , γι αυτό και σχολιάζω τα κακός κείμενα .Από το να κρύβομαι πίσω από κάθε τι και πώς , καλύτερα να κάνω την επανάσταση μου από το blogs το συγκεκριμένο .Που ξέρεις μπορεί να βρω στην πορεία (όπως ήδη έχει γίνει ) αρκετούς ανθρώπους , λιγότερο γραφικούς από ότι είσαι εσύ .
Ανώνυμε /2
Μιλάμε για πολύ σάλιο .Μα πάρα πολύ σάλιο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡς ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ COOL Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΑΝΩΝΥΜΕ!! ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ!Ο ΕΝΑΣ ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΛΛΟς ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΚΟΤΑ..ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΙΤΛΟ..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧςΡΣ ΟΝΟΜΑ.!

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Εξαιρετική ανάλυση των τοπικών εκλογών. Δεν θέλω να πάρω θέση για τα υπόλοιπα. Μυαλό υπάρχει και ο καθένας καταλαβαίνει.

Θέλω να αναφερθώ στον ανώνυμο φίλο όμως που βγάζει συμπεράσματα λές και είναι μακαρόνια.
Τα Θηρα-ματα και το κάθε "ανώνυμο" μπλοκ
φίλε μου επι της ουσίας δεν είναι ανώνυμο γιατί το παρακολουθείς και βλεπεις τη στάση του διαχρονικά. Δηλαδή αν σου έλεγα οτι πισω απο αυτο γράφει ο Κωστας ταδε τι θα κέρδιζες?

Πως γίνεται να καυτηριάζεις την ανωνυμία ενώ εσύ σχολιάζεις ανώνυμα δεν το καταλαβαίνω...

Που ξερεις οτι ειναι επανασταης του καναπέ και δεν πράττει χ,ψ ,ω πράγματα συμμετέχοντας?

Η επανάσταση απο τα μπλοκς είναι απλά ένας τρόπος έκφρασης και αντιδρασης φίλε μου, γιατί είναι μια διαφορετική αυθεντική φωνή σε αυτό τον τόσο βρώμικο χώρο που λέγεται media και γιατί δεν τα παίρνει κανείς και απο κανέναν...

Εσύ μάλλον απο ότι καταλαβαίνω προτιμάς να ενημερώνεσαι μονάχα απο τους δημοσιοκάφρους ε? Κάτσε λοιπόν την τι-βι σου και άνοιξε το στόμα, περνάν πολλές μύγες κάποια θα σου κάνει τη χάρη...

thira-mata είπε...

Το να θίγεις ανώνυμα , ανθρώπους επώνυμους προκαλεί .Το καταλαβαίνουμε αυτό και προσπαθούμε να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που γράφουμε και που δημοσιεύουμε .¨Όταν όμως επώνυμοι άνθρωποι , λειτουργούν αυθαίρετα και προκλητικά , είναι και αυτό ένας είδος πρόκλησης και θα πρέπει να σχολιαστεί είτε επώνυμα , είτε ανώνυμα .Το θέμα των ‘’τηλεορασάκιδων’’ φίλε wish , είναι όχι απλά ανησυχητικό αλλά μια αρρώστια που συνεχώς επεκτείνεται .Ευχαριστούμε για τα καλά σου σχόλια .

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΞΑΦΝΗΚΑ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΟΠΟΣ, ΤΙ ΛΟΓΟΣ ΟΥΑΑΑΑ..ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΑΓΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΚΡΑΖΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..ΜΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕς ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΙΧΕΣ, ΕΓΙΝΕΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ...Ο ΦΙΛΟς ΜΕ ΤΙς ΕΥΧΕς ΤΙ ΛΕΕΙ? ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ??? ΝΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΧΑΧΑΧΑ ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Τρόπος εκφρασης και αντιδρασης ειναι καλε μου ανθρωπε αυτος? τραμπουκισμος ειναι και κακως σου γραφουν ολοι αυτοι εδω και εγω μαζι τους. αραγε εσυ που κανεις επανασταση απο δω μεσα τι επωνυμο να χεις? ετσι για την ιστορια να μαθουν τα παληκαρια τα παραπανω! μηπως εχεις επωνυμο που αν το φανερωσεις θα πεσει ντοματα? κατα τα αλλα μια χαρα τα λες! φιλικα
γεια σας

thira-mata είπε...

Ανώνυμος 1:57
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιόν λόγο κάποιος που επισημαίνει κάτι το αρνητικό είναι γελοίος και καραγκιόζης και όχι αυτός, για τον οποίο αναφέρεται η επισήμανση .Θα μπορούσες να πεις την άποψη σου , έτσι ανώνυμα , επιχειρηματολογώντας και όχι πετάγοντας μια κοτσάνα σαν κι αυτή που έγραψες .Συμφωνώ σε αυτό το θέμα για αυτούς τους λόγους , διαφωνώ στο άλλο για αυτούς τους λόγους .¨Έτσι απλά .Δεν θέλει κόπο , τρόπο θέλει .

Ανώνυμε 2:26
Σαφέστατα είναι τρόπος έκφρασης και αντίδρασης αυτός εδώ . Το αντίθετο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ‘’βλέπω αυτά που με ενοχλούν και δεν αντιδρώ καθόλου , είτε γιατί με βολεύει αυτή η κατάσταση (βολεμένος ) , είτε γιατί αδιαφορώ (αδιάφορος ).Τραμπουκισμός αν γνωρίζεις την ετυμολογία της λέξεως , προέρχεται από τα πούρα της φωτογραφίας , τα οποία μοιράζανε στους πληρωμένους ψηφοφόρους παλαιά οι διάφοροι πολιτικοί .Πληρωμένοι εμείς δεν φαίνεται να είμαστε από κάποιον , σε αντίθεση ,με ορισμένους άλλους .
Η επωνυμία που τόσο πολύ σε ενδιαφέρει , να είσαι σίγουρος πως δεν ΄΄ντοματιάζεται ΄΄ μα ούτε και πουλιέται .
Ευχαριστούμε για το σχόλιο σου καθώς και για το ότι τα λέμε καλά

Ανώνυμος είπε...

xaxa maresei giati ksafnika milas san anthrwpos kai oxi san geloios! pes mou kai ena eyxaristw!

Ανώνυμος είπε...

μα εσυ εισαι παιδι του λαου! κριμα που δε ξερουμε ποιος εισαι!!!! ετσι μπραβο δουλεια δεν εχεισ να κανεις και απαντας σε οτι χαζομαρα σου γραψουν! στο πρωτο σου κειμενο μιλας με τα χειροτερα ελληνικα που ξερουμε και τωρα απαντας σε ολους αυτους σαν κυριος .. κριμα για οσα διαβαζουμε αλα κριμα και για τον τροπο που τα γραφεις

thira-mata είπε...

Γουστάρουμε να μιλάμε με τα χειρότερα ελληνικά που γνωρίζεις εσύ κουλτουριάρη χαζό έλληνα , καθώς και να ασχολούμαστε με ανόητους και χαζούς (στην ίδια κατηγορία ανήκεις κι εσύ αν δεν το έχεις καταλάβει ) .Διότι φίλε μου , αν δεν υπήρχατε εσείς (ανόητοι ) δεν θα υπήρχε λόγος να σχολιάζουμε εμείς , αλλά και άλλα blogs όλες αυτές τις ατασθαλίες που δυστυχώς μόνο εμείς βλέπουμε . Θα τις βλέπατε κι εσείς , θα τις κρίνατε με τον τρόπος σας και όλα θα πήγαιναν μέλι γάλα .Κρίμα για το χαζό σχόλιο , αλλά κρίμα και για την χαζομάρα που κουβαλάς . Βαρύ φορτίο .

Ανώνυμος είπε...

πω πω!!! αδικια να γραφεις εδω καλε εσυ!! που σε διαβαζουν μονο βλακες σαν κ εμενα!! εισαι μεγαλο σουργελο και αρκετο χρονο χασαμε να απανταμε στις εξυπναδες σου νεοελληνα επαναστατη! παιδι του λαου! χαρη σου κανουμε ρε που απανταμε ουυυ ρεε ξυπνα!!! γεια σου σαχλα

thira-mata είπε...

Αν εσύ θεωρείς πως απαντάς με αυτό τον τρόπο , εκτός από βλάκας είσαι και άκυρος .Δεν θα πέσω στο επίπεδο σου .Οι απαντήσεις σου είναι σάχλες , κοιμισμένε χαζό έλληνα .

Ανώνυμος είπε...

YPARXOUN POLY TROPOI NA VOITHISEIS TON TOPO SOY ...ALLA MALLON DEN EXEIS PROTHESH NA VOHTHISEIS ALLA NA KRAKSEIS.....TO ONOMA MOY STO LEW KAI TWRA DEN EXW KANENA LOGO NA KRYFTW EIMAI KATHAROS.....ESY ARAGE EISAI???,,,,,PROS TO "AFENTIKO" TOY BLOG....

thira-mata είπε...

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσεις τον τόπο σου και το κράξιμο είναι ένας από αυτούς Τα ¨Ονόματά μας σου τα λέμε και τώρα , δεν έχουμε κανένα λόγο να κρυφτούμε .Είμαστε πεντακάθαροι .Προς το αφεντικό , το ανώνυμο , το καθαρό …………..