Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Μέχρι τελική πτώσης !!!!!!




Την Τρίτη 26 Μαΐου 2009 πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη δημοτικό συμβούλιο .

Μόνο που σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο , η παράσταση ήταν ξεχωριστή .

Οι άρχοντες του νησιού , μας παρέδωσαν μαθήματα μποξ , κάτς και ελληνορωμαϊκής πάλης .Λόγω της έντασης και του μη καλά οργανωμένου σκηνικού , η δημαρχάρα μας , πέταξε το γάντι στο δίδυμο , Στάντ Λόρενς & ¨Ολιβερ Χάρντυ (Αντώναρος & Γιάνναρος ) και τους προκάλεσε , σε μια μοναδική μονομαχία , μέχρι τελική πτώσης .

Ας δούμε όμως αυτή τη πρόκληση αναλυτικότερα :

Η δημαρχάρα μας ,


λόγω του ότι έχει να αντιμετωπίσει δύο μονομάχους ,

τον Αντώναρο ,


(τον οποίο με δηλώσεις του , τον παίζει στα δάχτυλα της μίας παλάμης )

και τον Γιάνναρο ,


τον οποίο φαίνεται να φοβάται λιγουλάκι (λογικό) , αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια , για να πάει στην μονομαχία ίσος προς ίσους .

Δυστυχώς όμως κανένας σύντροφός του δεν δέχτηκε να ακολουθήσει .¨Όλοι είχαν διάφορες δικαιολογίες .¨Έτσι η δημαρχάρα μας με το ζόρι και παρά την αντίθετη γνώμη που είχε , δήλωσε στη γραμματεία ως σύμμαχο μονομάχο ,

τον Χαράλαμπο .


Αυτή , η μια και μοναδική παράσταση - μονομαχία , θα γίνει στο δημοτικό θέατρο της Σαντορίνης ,του αγίου πνεύματος , στις 8 Ιουνίου 2009. Επίτιμη καλεσμένη θα είναι η κυρία Άννα Βίσση , η οποία θα λάβει μέρος όπως θα γνωρίζετε στα ηφαίστεια , που θα γίνουν στο νησί μας τον Αύγουστο .Μαζί με την κυρία ¨Άννα , θα παραβρεθεί και η περυσινή καλεσμένη του δήμου , η κυρία ¨Άντζελα Δημητρίου .Και οι δύο θα φορούν μπλουζάκια που θα απεικονίζουν την δημαρχάρα μας και τον σύμμαχο μονομάχο Χαράλαμπο .

Ο Αντώναρος και ο Γιάνναρος με τη σειρά τους , ως επίτιμα μέλη ,καλέσανε την ¨Έφη Θώδη και τον μοναδικό

Τζαν Τίκης .


Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί .Στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ του δήμου μας .Διαιτητής της αναμέτρησης (μετά τη σύμφωνη γνώμη και των τεσσάρων μονομάχων ) , θα είναι

ο Νικολάκης .


Μετά τη μονομαχία , η πολιτιστική τετράδα που θα παραβρίσκεται στη αίθουσα , θα δώσει και μια μοναδική συναυλία .

Δώστε μεγάλη προσοχή , στον πρωτοεμφανιζόμενο (στο νησί μας ) , Τζαν Τίκης .


Για τα thira-mata ο ανορθόγραφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: