Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΟΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ













Καρέκλες δερμάτινες , φαντάζουν για μερικούς ως η λύτρωση , ως η ικανοποίηση των φιλοδοξιών τους.¨Ενα νησί με 12.000 περίπου κατοίκους ετοιμάζεται να κατεβάσει στο πιλιτικό στίβο γύρω στις 5 παρατάξεις . Και που είσαι ακόμα .Οι 5 μπορεί να γίνουν 6 ή και 7 ή.......! "Ολλα τα έχουμε δεί εδώ .




Αυτό θα πεί ομοφωνία και όραμα για τον τόπο μας κυρίες και κύριοι!!!!





Καρέκλες καρέκλες παντού.Δερμάτινες για να μην πονάνε .Γιατί απο τη στιγμή που θα αράξουν σ' αυτές (όποιοι τις αρπάξουν) δεν πρόκειται να σηκωθούν με τίποτε .Εδώ ολόκληρο ναυάγιο έγινε και όλοι μιλάγανε απο τις καρέκλες τους.Βρήκαν ευκαιρία βλέπετε να βγούν στην πανελλαδική τηλεόραση και να λένε .... να λένε.....Πόσο καιρό άραγε , έχει να βγεί πολιτικός στον δρόμο στην πιάτσα? Μα τι κάνουν όλη μέρα λοιπόν ? Να παίζουν πασιέντζα , ή να αρχίζουν να δέχονται τα φουκαριάρικα θύματα , μιας και πλησιάζουν σε λίγο καιρό οι εκλογές ? Μωρέ καλά τους αποκαλούμε στρουθοκαμήλους!!


Να μην ξεχνιόμαστε όμως .

Σήμερα θα ασχοληθούμε μ'ένα στρουθοκάμηλο περίεργο και πολυτάλαντο . Μ' ένα στρουθοκάμηλο ξεχωριστό λόγο της κουλτούρας του , αλλά και των αμερόληπτων αποφάσεων που πέρνει. Μ' ένα στρουθοκάμηλο Αρτέμη Μάστα !!


Κυρίες και κύριοι καλά καταλάβατε .Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τον ένα και μοναδικό στρουθοκάμηλο , τον κύριο Χαράλαμπο Δαρζέντα .


Ο κύριος Δαρζέντας , είναι πρόεδρος του ΔΕΠΟΤΑΘ . Αν πραγματοποιήσετε μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΔΕΠΟΤΑΘ , θα καταλάβετε γιατί τα λόγια είναι περιττά. Οι εκδηλώσεις έχουν μείνει στον όγδοο του 2008 . Το νησί δηλαδή τώρα δεν έχει ανάγκη απο πολιτιστικές εκδηλώσεις . Οι άμοιροι κάτοικοι που παραμένουν στο νησί και το χειμώνα τι θα κάνουν κύριε Χαραλαμπέ μας ? ¨Αντε και υπάρχουν κάπιες ιδιωτικές πρωτοβουλίες (ευτυχώς που υπάρχει και το σινεμά) , αλλά εσείς τι κάνετε ? Και φυσικά δεν έχουμε την απαίτηση να μας φέρετε τα τρανταχτά ονόματα που φέρατε το καλοκαίρι , όπως για παράδηγμα τη μοναδική ¨Αντζελα Δημητρίου , αλλά κάτι ποιό απλό . Φωνάξτε τους νέους στο γραφείο σας να ακούσετε απόψεις .

¨Εσεις αλήθεια βρίσκεστε στο νησί ? Γιατί τέτοια αποχή ? Σας ακούγαμε που και που .Τώρα ? Και αν είστε εδώ ενημερώστε μας , πως περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας ?


Ο λόγος που αυτή τη στιγμή βρίσκεστε στο ΔΕΠΟΤΑΘ , μας αναγκάζει να σας σκιαγραφήσουμε με την παραπάνω στολή .Ε , εδώ που τα λέμε δεν δείξατε και τη καλύτερη διαγωγή . Είμαστε απο αυτούς που δεν ξεχνάμε . Το μόνο που σου ευχόμαστε κύριε Χαράλαμπε , είναι να παρατήσεις το συντομότερο τη πολιτική και κυρίως να αφήσεις ελεύθερο το ΔΕΠΟΤΑΘ . Οι πολιτιστικές σου επιλογές είναι άκυρες . Δεν το κατέχεις , πως να το κάνουμε !!!! Sorry.


¨Εχουμε μέλλον εμείς εδώ.....................................!!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια: