Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΛΠΙΚΗ ΚΑΛΠΗ

Το θέμα δεν είναι μόνο να κάνεις κριτική για το αίσχος και τα χάλια που βλέπεις καθημερινά , αλλά να προσπαθείς να τα διορθώνεις . Γιατί αν δεν τα βλέπεις , ή αόμματος θα είσαι ή από αυτούς που για συμφέρον συντηρούν την όλη κατάσταση .







¨Αν είσαι λοιπόν αόμματος πρέπει τουλάχιστον να δοξάζεις το θεό γιατί δεν βλέπεις αυτές τις τρανταχτές αηδίες καθημερινά.

Αν από την άλλη συντηρείς τη όλη κατάσταση , είσαι άξιος της μοίρας σου .



Και την συντηρείς μόνο και μόνο πιστεύοντας όλους αυτούς τους στρουθοκαμήλους , που έχουν το θράσος να αποκαλούνται πολιτικοί και να κάνουν πολιτική.















Τι πρέπει λοιπόν να γίνει ? Πολύ απλά .¨Όπως όλοι αυτοί μας έχουν γραμμένους από την στιγμή που θα αρπάξουν την καρέκλα , έτσι και εμείς να τους γράψουμε κανονικά πριν την παραλάβουν.
¨Ότι πρέπει να γίνει δηλαδή και σε πανελλαδικό επίπεδο .
Θα μου πεις τώρα μαζί μ αυτούς πιθανόν να παραλάβεις και εσύ μια καρεκλίτσα . Να χωθείς , να το πούμε λαϊκά .
Και πιστεύεις δηλαδή πως θα λύσεις μ ΄αυτό τον τρόπο το πρόβλημα σου ? Θα γίνεις δηλαδή θύμα για τέσσερα χρόνια του κάθε στρουθοκαμήλου .Και μετά? Ξύπνα και δες λίγο μπροστά σου .¨Όχι μόνο το σήμερα .
Αυτό κάνουν όλοι αυτοί οι στρουθοκάμηλοι και ο τόπος μας πάει από το κακό στο χειρότερο .

Ας πιούμε λοιπόν στην υγεία της πολιτικής και των πολιτικών μας .





Έρχονται εκλογές . Ζήτω οι πολιτικοί με την πολιτική τους !!!!!!!
........Και εσείς στρουθοκάμηλοι της Σαντορίνης μην επαναπαύεστε .Θα ασχοληθούμε μαζί σας ξανά , σύντομα……! ¨Εχουν σειρά τα Μ.Μ.Ε .











Δεν υπάρχουν σχόλια: