Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Ρεζίλι των σκυλιών





Για μια φορά ακόμη , αποδείχτηκε πως το νησί είναι χωρίς διοίκηση και και πως όλοι αυτοί οι μεγάλοι , εκτός Σαντορίνης δεν φτουράνε μία .

Είστε από το Ακρωτήρι μέχρι την Οία .Ψευτό πολιτικοί φαμφάρες , που όταν πρέπει σύσσωμοι να υψώσετε τη φωνή σας για τα δίκαια του νησιού μας , είτε απουσιάζετε είτε κατηγορείτε ο ένας τον άλλον .Ντροπή σας .

Τον πρόεδρο των λεμβούχων , δεν τον βγάζανε στον αέρα και έκατσε μεσημεριάτικα να μας δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα . Αλλά βλέπεις πρόεδρε η φωνή σου εκτός συνόρων Σαντορίνης δεν φτουράει .Σε εμάς τα πρόβατα μόνο , κάθεσαι και λες τις αερολογίες σου .

Ο δήμαρχος έφτιαχνε τον νέο συνδυασμό του και δεν είχε χρόνο να λάβει μέρος στη συζήτηση .Γεια σου ρε δημαρχάρα .Τίποτε δεν σε αγγίζει .



Κανένας δημοτικός σύμβουλος , υπέυθυνος , δεν είχε το θάρρος (........ )να πάρει τηλέφωνο .¨Όλοι σήμερα από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν δηλώσεις .

Αυτά λοιπόν πρέπει να βλέπει ο κοσμάκης , για να γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που διοικούν και ποιοι θέλουν να διοικήσουν το νησί .Το μόνο σίγουρο είναι , πως το νησί εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο .

Και οι μεγάλοι φτιάχνουν συνδυασμούς !!!!!!!!!!

¨Όταν σε ένα τόπο με 6-7.000 ψήφους κατεβαίνουν 6-7 συνδυασμοί τι να περιμένει κανείς . Προκοπή ?



(Για όσους δεν κατάλαβαν , αναφερόμαστε στη συζήτηση που έγινε χθες το βράδυ στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου , Ζούγκλα , σχετικά με το sea diamond .)


Σύσσωμοι στα thiramata στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας στους άρχοντές μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: