Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

ΘΑΥΜΑ !!!!!!!!!!!!!!





Επιτέλους το νησί μας μπαίνει στο σωστό δρόμο .Οι τοπικοί άρχοντες αποφάσισαν (έτσι ξαφνικά ), να ασχοληθούν με τον τόπο τους και όλοι μαζί (ανεξαρτήτως παράταξης και χρώματος) να μεγαλουργήσουν .

Μπράβο λοιπόν και καλή αρχή .

Αναφέρουμε μερικές από τις άμεσες αποφάσεις των αρχόντων μας .

- Τον Απρίλιο , στο γήπεδο του Πανθηραικού , θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της νέα πριγκίπισσας της ποπ , Μόνικα .

- Ο δήμος έβαλε για τα καλά μπρός , τη δημιουργία του νέου πολιτιστικού κέντρου , το οποίο θα περιλαμβάνει και ένα μικρό αμφιθέατρο για την παρουσίαση μικρών θεατρικών παραστάσεων .

- Ο δήμος (σε συνεργασία με το υπουργείο πολιτισμού) , εντός ολίγων ημερών θα παρουσιάσει το ανανεωμένο πολιτιστικό του πρόγραμμα (για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο) και απ’ ότι μας έχουν ενημερώσει ,πολλοί νέοι ποιοτικοί καλλιτέχνες θα επισκεφτούν φέτος το νησί μας .

-¨Όλοι οι δρόμοι της Σαντορίνης μας θα επισκευαστούν και θα γίνουν καινούργιοι .Πρώτα θα επισκευαστεί ο κεντρικός δρόμος Πύργου- Φηρών και μετά ο δρόμος στο Μεγαλοχώρι .Και επαναλαμβάνουμε .Δεν θα γίνουν μπαλώματα , αλλά θα επισκευαστούν από την αρχή .Ο δρόμος Πύργου – Εμπορείο θα κλείσει οριστικά.

-Το όραμα του γνωστού (πλέον )κύριου Χαράλαμπου , θα γίνει πραγματικότητα .Το ηφαίστειο θα αλλάξει σχήμα και με σύγχρονα επιστημονικά μέσα , ο κρατήρας του θα βγάζει έντονες αναθυμιάσεις .Κάποιες στιγμές θα γίνονται και τεχνητές εκρήξεις .

-Η παραλία του Καμαρίου (και αυτό όραμα του κυρίου Χαράλαμπου) , τον Ιούνιο θα αλλάξει ύφος .Η ψιλή άμμος θα αντικατασταθεί με ψιλό πετραδάκι και παντού θα τοποθετηθούν ομπρέλες με την εικόνα του κυρίου Χαράλαμπου πάνω .


Αυτά και άλλα πολλά μας περιμένουν τις επόμενες ημέρες .


Α , ξεχάσαμε !!!!!!!


- Ο αρχαιολογικός χώρος του Ακρωτηρίου , την Παρασκευή 3 Απριλίου , θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό .Το στέγαστρο αποφάσισε η πολεοδομία θήρας να το κάνει δώρο στον νομάρχη .


Και τέλος


- Στα thira-mata , έμαθαν επιτέλους ορθογραφία και τα κείμενα τους πλέον , είναι σωστά και ορθογραφημένα . Εξάλλου μάθαμε και ποιοι κρύβονται από πίσω και δεν τους θεωρούμε τώρα πλέον κουκουλοφόρους (το διαβάσαμε κι αυτό).


Ας προσγειωθούμε λίγο συμπολίτες μου !!!!!!


Πρωταπριλιά σήμερα .


Σημείωση :

Ευχαριστούμε θερμά τους αναγνώστε μας που μας στέλνουν καθημερινά φωτογραφίες από τα διάφορα εκτρώματα που συναντούν μπροστά τους .Σύντομα το video θα είναι έτοιμο και θα αναρτηθεί .


Γράφει ο/η ανορθόγραφος .

Δεν υπάρχουν σχόλια: