Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Κελεπούρια , δημαρχίας Θήρας !!!!!!!




Φαίνεται ξεκάθαρα , πως οι περισσότερες επιλογές των αρχόντων μας , σχετικά με τα νέα πρόσωπα που βάζουν στους συνδυασμούς τους , μόνο στόχο έχουν την κάλπη και την εκλογή τους .
Εξαίρεση φαίνεται να αποτελεί , ο πρόεδρος του συλλόγου Κρητών .Ο άνθρωπος μέσα από τον σύλλογο , παρουσιάζει κάθε χρόνο ένα πλούσιο πολιτιστικό έργο .Ας ελπίζουμε πως αναλαμβάνοντας το τμήμα πολιτισμού στο δήμο μας , δεν θα συνεχίσει την απραξία του προκατόχου του , Χαράλαμπου , αλλά θα κάνει εξίσου σημαντική δουλειά με αυτή του συλλόγου κρητών .
Αν τον αφήσουν φυσικά τον άνθρωπο .
Από τους υπόλοιπους δεν νομίζουμε πως υπάρχει περίπτωση να δούμε φώς .
Ο δήμαρχος ας πούμε , έχει μαζέψει δίπλα του κελεπούρια , οι οποίοι το μόνο που μπορούν να προσφέρουν είναι ώθηση στις κάλπες .Δεν περιμένουμε κανένα έργο από αυτά τα κελεπούρια , και το γνωρίζει κι ο ίδιος ο δήμαρχος αυτό .



Το ένα κελεπούρι , έχει καταστρέψει αρχιτεκτονικά το νησί , το άλλο κελεπούρι, έχει γραπωθεί από την κρουαζιέρα και ράβει ξηλώνει όπως αυτός θέλει , το άλλο κελεπούρι , λειτουργούσε ως αγωνιστής τόσα χρόνια για την αλλαγή και προσχώρησε σε αυτούς που κατηγορούσε , το άλλο κελεπούρι ………………………………….!!

Και ως γνωστό , το κελεπούρι , είναι ανέλπιστο απόκτημα , που προσφέρεται σε καλή τιμή.

Μιλάμε λοιπόν για πολλά κελεπούρια .
Με μεγάλες παλάμες .

Με μεγάλα στόματα .

Χωρίς οράματα για τον τόπο μας .

Με αρκετούς ψήφους από πίσω τους .

Κελεπούρια που βγάζουν μάτι , αλλά δυστυχώς και δήμαρχο .


Ας δώσουμε λοιπόν μια ευχή στο δήμαρχο μας .
Δημαρχάρα , να τα χιλιάσεις ………!!">Μια ευχή και για τα κελεπούρια .

Αφήστε τίποτε και για τους επόμενους ….


Κοντά σας , για πρώτη φορά , η Αχώνευτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: