Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

¨Έλεος πια !!!!!



Για πολλοστή φορά και μετά από συνεχόμενες τοποθετήσεις από αναγνώστες μας , κάνουμε θερμή παράκληση .

Εφόσον δεν μπορείτε να φτιάξετε τους δρόμους μας , εδώ στη Σαντορίνη , στον νούμερο ένα προορισμό του κόσμου , κλείστε ορισμένους που αποτελούν δημόσιο κίνδυνο και μπαλώστε ορισμένες τρύπες ξυράφια .

Τη παρακάτω φωτογραφία , μας την έστειλε κάποιος αναγνώστη μας και αφορά τον νούμερο ένα δημόσιο κίνδυνο του νησιού .Ο δρόμος πύργου εμπορείου .Πρέπει δηλαδή να θρηνήσουμε θύματα για να αποφασίσουν οι υπεύθυνοι να κάνουν κάτι .



Για τον ίδιο δρόμο , αναγνώστης μας έστειλε επιστολή που αναφέρει τα εξής :

Βρισκόμουν καθοδόν με την οικογένεια μου για τον περίβολο και έκανα το λάθος να πάω από τον δρόμο πύργου εμπορείου .Στο σημείο που ο δρόμος στενεύει υπερβολικά, συναντήθηκα με άλλο όχημα και έκανα δεξιά , με αποτέλεσμα να πέσω σε λακκούβα και να σπάσει το διαφορικό του αμαξιού μου .Ευτυχώς λόγω του ότι δεν έτρεχα δεν πάθαμε τίποτε .

Την επόμενη ημέρα πήγα στα γραφεία του δήμου να ρωτήσω αν μπορώ να αποζημιωθώ .Μιλώντας με κάποιο υπεύθυνο και εξιστορώντας του το περιστατικό , γύρισε και μου είπε το εξής :

Μα καλά , κι εσύ από αυτόν τον δρόμο βρήκες να πάς .

Τα συμπεράσματα είναι όλα δικά σας ………


Μπράβο σας λοιπόν .Τελειώνει ο Ιούλιος και να δούμε ακόμη πόσες επιστολές θα λάβουμε .Και φυσικά τα αυτιά τα δικά σας δεν θα ιδρώσουν ποτέ .

Για αυτό τον λόγο δεν αναφερόμαστε και σε άλλα περιστατικά που μας έχουν στείλει .Πέρα βρέχει λοιπόν .

Υ/Γ : Δήμαρχε , δώσε προαγωγή στον μάγκα τον υπάλληλο που πέταξε την ατάκα στον φουκαρά τον άνθρωπο και τοποθέτησε τον στην υποδοχή του δημαρχείου , να καλωσορίζει τους πολίτες και να τους λέει τέτοιου είδους μα……..κίες .

Ο ανορθόγραφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: