Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Τιμή και δόξα για το νησί μας . Ζήτω η δημοκρατία .


‘’ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚO ‘’

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε , αφιέρωμα του παγκοσμίου φήμης περιοδικού ''TIME'' , το οποίο έχει ως εξώφυλλο και παρουσιάζει ως άντρα της χρονιάς , ένα δικό μας παιδί . ¨Ένα παιδί που με την αξία του , δίνοντας καθημερινούς αγώνες , στις πλατείες , στα πεζοδρόμια ,στα καφενεία του νησιού μας , κατάφερε επιτέλους μόνος του , (ότι δεν κατάφερε τόσα χρόνια με τον τότε σύντροφο Νικολάκη ) να χωθεί στη διαχείριση της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού μας .


Ναι καλά καταλάβατε !!!!

Ο άντρας της χρονιάς και εξώφυλλο στο περιοδικό ''TIME'' για αυτή την εβδομάδα , είναι ο Γιώργαρος .Ο δικός μας Γιώργαρος .




Τώρα , πως κατάφερε και μπήκε επικεφαλής στο Δ.Λ.ΤΘ του νησιού μας και κάτω από ποιες δημοκρατικές διαδικασίες , θα τα καταλάβετε , διαβάζοντας το περιοδικό (αναμένετε σύντομα σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία του νησιού ).



Για το τεράστιο θέμα που έχει προκύψει , με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου, να κάνει δεκτή την προσφυγή του Νικολάκη ,




κατά του ορισμού του Γιώργαρου στην θέση του Προέδρου του Δ.Λ.Τ.Θ , δίνει απάντηση στο περιοδικό , η Δημαρχάρα μας

(ο κύριος αποφασίζω , διατάζω , διορίζω , κάνω ότι θέλω ) ,

, ο οποίος με τον δημοκρατισμό που τον διακρίνει , βάζει τα πράγματα στη θέση τους .










¨Ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργαρο (πιστεύουμε σ ' εσένα και στον έργο που έχεις στο μυαλό σου ) , αλλά και στην δημοκρατική Δημαρχάρα μας , για αυτή την νέα διάκριση .


Μας κάνατε περήφανους .

¨Ολοι εμείς απο τα thira-mata

Δεν υπάρχουν σχόλια: