Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Απεργία εργαζομένων , ή συμφέροντα των λαμόγιων ?


Διαβάσαμε στο κυριακάτικο Βήμα , άρθρο σχετικά με την περιβόητη απεργία των λιμενεργατών του ΟΛΠ και επιβεβαιώθηκαν αυτά που γνωρίζαμε και που ακούσαμε .

¨Έχουμε λοιπόν στη προκειμένη περίπτωση να κάνουμε , με μια μερίδα συνδικαλιστών , οι οποίοι απεργούν και παίρνουν στο λαιμό τους τόσο κόσμο , προβάλλοντας ως ξεπούλημα την όλη υπόθεση του ΟΛΠ .

Για το ξεπούλημα που κάνουν αυτοί οι παράγοντες , συνδικαλιστές , τόσα χρόνια , ποιος θα πάρει τις κόκκινες σημαίες αν χείρας και θα βγει στους δρόμους ?

Για ποια δικαιώματα λοιπόν πολεμούν όλοι αυτοί οι ψευδό αγωνιστές ? Για την τσέπη τους πολεμούν, που βλέπουν στην προκειμένη περίπτωση να χάνουν το λαθραίο μετρητό που έμπαινε τόσα χρόνια στη παχουλές τσέπες τους . Ναι καλά διαβάσατε .Εκμεταλλευόμενοι τις θέσεις κλειδιά που είχαν τόσα χρόνια , αυτοί οι λήσταρχοι συνδικαλιστές , καταφέρνανε και βγάζανε 3 με 4 μισθούς επιπλέον τον μήνα.

¨Άκου εκεί 120 με 150.000 ευρώ , ετήσιες απολαβές .

Φυσικά και κανένας ιδιώτης , δεν πρόκειται να τους δώσει τόσα χρήματα .

Και το λιμάνι θα παραμένει κλειστό και οι έμποροι θα τραβάνε τα μαλλιά τους και η αγορά θα γίνεται μπουρδέλο εξαιτίας αυτών των 40, 50 λήσταρχων συνδικαλιστών .

Αυτή είναι η πραγματικότητα κι ας βγαίνουν οι κόκκινοι να φωνάζουν για τα δίκαια του λαού και των εργαζομένων .Αυτή η μερίδα των 40 , 50 ατόμων , οι οποίοι κερδίζουν εις βάρος των συναδέλφων τους , έχουν τα μούτρα να προβάλουν την απεργία ως όπλο των εργαζομένων .

Ντροπή σας κύριοι .Ντροπή και σε εσάς , αλλά και σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια μετέτρεψαν το λιμάνι του Πειραιά , πολιτική , δημοτική σκακιέρα , για την προάσπιση των συμφερόντων τους .

Ντροπή σας συνδικαλιστές του κόλου , να παίζετε με την μοίρα των ανθρώπων .

Τα thira-mata

2 σχόλια:

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Αυτοί οι 40, 50 λήσταρχοι συνδικαλιστες αν καταφέρνουν και σέρνουν 1.500 λιμενεργάτες τι να πώ, μαγκιά τους, εντύπωση μου κάνει να πώ την αλήθεια. Πάντως αν φτάσουμε να ποινικοποιήσουμε και την απεργία όπως ακούω απο διαφορους έξυπνους καήκαμε.
Θεωρώ πολυ βασικό υπευθυνο αυτών των αντιδράσεων και ηθικό αυτουργό το ΠΑΣΟΚ εξαιτίας των ανεύθυνων διακηρύξεων του προεκλογικά περί επαναδιαπραγμάτευσης της σύμβασης με την COSCO. Τουλάχιστον την άθλια πολιτική της Ν.Δ στο θέμα του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου τη γνωρίζουμε και είναι σαφέστατη. Αυτοί όμως του ΠΑΣΟΚ είναι πραγματικά χειρότεροι γιατί πάντα ακολουθούν την πολιτική του τάζω τάζω τάζω, χειραγωγώ, πέρνω αυτό που θέλω, απο ουσία μηδέν κσι πάντα υιοθετούν την πολιτική της Ν.Δ... Γιατί επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους σοσιαλιστές απορία το έχω.Κατα εμένα το δημόσιο συμφέρον είναι ένα δημόσιο λιμάνι στον Πειραιά που να εξυπηρετεί τα ελληνικά συμφέροντα και όχι συνεχώς να ξεπουλάμε τον εθνικό πλούτο στις πολυεθνικές και το μεγάλο ξένο κεφάλαιο εξαιτίας της αδυναμίας των κοπρόσκυλων και ανίκανων να τα υπηρετήσουν.

thira-mata είπε...

Συμφωνούμε απόλυτα μαζί σου για την πολιτική ασυδοσία των Πασόκων και των μπλε αντιστοίχως .Δυστυχώς αυτά που γράψαμε είναι πραγματικότητα και μας τα είχαν πει και άνθρωποι από μέσα παλαιότερα . Τώρα όσον αφορά τον δημόσιο πλούτο και το ξεπούλημα που γίνεται , είναι μεγάλη κουβέντα και θέλει μεγάλη ανάλυση .Κοπρόσκυλα πάντως που καπηλεύονται το δημόσιο πλούτο μας υπάρχουν και είναι πολλά .Και το δυστύχημα είναι πως κυκλοφορούν ελεύθερα και μετά την ανακάλυψη τους .