Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Τα μαγικά της ΕΡΤ !!!!!



Από το zougla online



Μπορεί να μη φόρεσαν φανέλες με το όνομα «Μακεδονία» εντούτοις κατάφεραν για δύο τουλάχιστον περιόδους να αναγράφονται στο ταμπλό και στην τηλεοπτική οθόνη τα αρχικά MKD, δηλαδή «Μαkedonia». Ο λόγος για τον αγώνα της Εθνικής Μπάσκετ με αυτήν της FYROM για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είδε και έπαθε η ΕΡΤ και στο τέλος πήρε τη μεγάλη απόφαση με υπογραφή του προέδρου της, κ. Παναγόπουλου.



Προφανώς, η ΕΡΤ έλαβε πληθώρα τηλεφωνημάτων από αγανακτισμένους πολίτες, είναι και η προεκλογική περίοδος, οπότε τα περιθώρια στένεψαν. Ο κ. Παναγόπουλος έδωσε εντολή να τοποθετηθεί φάσα πάνω από τα αρχικά MKD, ώστε να μη φαίνονται. Μόνο για το ελληνικό κοινό βεβαίως, αφού ο υπόλοιπος κόσμος, έβλεπε άλλη εικόνα. Έτσι, όπως και η στρουθοκάμηλος, οι Έλληνες τηλεθεατές έπαψαν να θίγονται, έστω και εάν η τηλεόραση της Πολωνίας εξακολουθούσε να μεταδίδει αυτά που κατέγραφαν οι κάμερές της μέσα στο κλειστό γήπεδο του Πόζναν.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο τι ακριβώς διαπραγματεύτηκαν οι αρμόδιοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Τις φανέλες των αθλητών της FYROM, την τηλεοπτική εικόνα της τηλεόρασης της Πολωνίας, τίποτε από τα δύο ή όλα μαζί; Για του λόγου το αληθές, δείτε τη μαγική εικόνα στις δύο χαρακτηριστικές φωτό. Η πρώτη είναι η πραγματική. Η δεύτερη είναι με τη φάσα της ΕΡΤ. Όπως ακριβώς η στρουθοκάμηλος!
>

Τα thira-mata :

Το αν διαφωνούμε , με την ονομασία που χρησιμοποίησε η Πολωνική τηλεόραση για τα Σκόπια ,δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση , με τον τρόπο που χειρίστηκε η ΕΡΤ το όλο θέμα .Η λευκή ταμπέλα που έβαλε , μοναδικό σκοπό είχε , το ελληνικό κοινό (μόνο) να μην βλέπει την ονομασία .

Αλήθεια το θέμα είναι μόνο αυτό ?

Φάνηκε για μια ακόμη φορά η επιπολαιότητα με την όποια αντιμετωπίζουμε ορισμένα σοβαρά θέματα , εδώ στην Ελλαδίτσα μας .

Για την ιστορία , η Ελληνική ομάδα συνέτριψε τους Σκοπιανούς , ή τους FIROM , ή τους MKD ή όπως αλλιώς τους λένε ………………………, με σκορ 86-54 .


Καλή σας μέρα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: