Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Επιτέλους φώς !!!!!!!!!



Με μεγάλη μας χαρά , σήμερα 1/9/2009 (καλό μήνα σε

όλους ) , διαπιστώσαμε , πως η τσουλήθρα θάνατος , στην

παιδικά χαρά του πύργου , επισκευάστηκε .Καλύτερα δεν

θα μπορούσε να μας μπει ο μήνας .

Φυσικά , δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε ευχαριστημένοι , αν σταματήσει το θέμα εκεί , αλλά κάτι είναι και αυτό . Θα περιμένουμε λίγο ακόμη , να δούμε αν θα διορθωθούν και τα υπόλοιπα .

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τον WishmasteR, (‘’υπάλληλο ‘’, όπως τον συνηθίσαμε τον τελευταίο καιρό , μέσα από μια κόντρα που ξέσπασε στο web), καθώς και τον del , για την άμεση κινητοποίηση τους .Επίσης ευχαριστούμε και το θηραζείν , που ευαισθητοποιήθηκε και ανάρτησε και αυτός/αυτή , το συγκεκριμένο θέμα .

.¨Ώρες πραγματικά χρειάστηκε για να μετατραπεί η τσουλήθρα θάνατος , ξανά σε φυσιολογική τσουλήθρα .Σας παραθέτουμε και τις αντίστοιχες φωτογραφίες .

Πρίν :


Σήμερα :


Λίγες μέρες χρειάζεται , για να σουλουπωθεί και το υπόλοιπο χάλι .Θα περιμένουμε .

Και μην ξεχνάτε .Με ομαδική δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε , πολύ περισσότερα πράγματα . Αν αναλωθούμε μόνο σε κόντρες και χτυπήματα , πάνω ή κάτω από τη μέση , αποτελέσματα , δεν θα έχουμε .

Παρεμπίπτοντος να αναφέρουμε (για όσους δεν το πήραν χαμπάρι ) πως και ο δρόμος σκοτώστρα στο αβύς , φτιάχτηκε και έγινε επιτέλους καινούργιος .Μπορείτε άφοβα λοιπόν να περνάτε , με δίτροχο , τρίτροχο , τετράτροχο , γαϊδουράκι (ούτε με γαϊδουράκι πριν δεν μπορούσες να περάσεις ) , ή με ότι άλλο επιθυμητέ , από τον συγκεκριμένο δρόμο .

Μπράβο και για αυτή τη διόρθωση , για την οποία και εμείς και άλλοι φίλοι φωνάζαμε εδώ και καιρό .

Για τα thira-mata , όλοι εμείς .

2 σχόλια:

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Καλό μήνα παιδιά, ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια αλλά δε χρειάζεται κανένα ευχαριστώ και σε κανένα όταν απλά κάνουμε το καθήκον μας. Είναι ντροπή να λέμε ευχαριστώ για τα αυτονόητα...και αυτό όχι απλά αυτονόητο ήταν αλλά κίνδυνος Θάνατος. Αν κάτι παρατήρησα πέρα από την πίεση που πρέπει να ασκηθεί (Πήρα 8 τηλ. και έκραζα), είναι το έλλειμμα επικοινωνίας ανάμεσα σε κάποιους για μικροπολιτικά συμφέροντα. Πιστεύω ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ.
Εντάξει πιέσαμε χτες, ήμασταν επίμονοι και ανταποκρίθηκαν.
Δεν έχω κάνα βύσμα εγώ ρε παιδιά και με τον τρόπο που χρησιμοποίησα (δε λέω πως...χιχι), και οι άλλοι που πήραν τηλ. τους αναγκάσαμε να πάνε. Το ζήτημα έχει πολλές πλευρές και πραγματικά είναι τραγικό να σκέφτομαι ότι για πείσματα δε γίνονται πράγματα στη Σαντορίνη. Ο νοών νοήτω. Εχω κάτι στο μυαλό μου, συντομα, θα δείτε.

Υ.Γ ψάξατε καθόλου αυτό με τα φυλλαδια στο γυαλό? δειτε το και σεις μπορεί να αναχθεί σε μεγάλο θέμα και είναι ντροπιαστικό για την χώρα μας αν συμβαίνει. Εγω κάτι προσπαθώ να διασταυρώσω...

thira-mata είπε...

Σίγουρα ήταν αυτονόητο , αλλά η κατάσταση ήταν αυτονόητη εδώ και ένα χρόνο .Θα πρέπει τώρα να πιέσουμε , για να φτιαχτούν και τα υπόλοιπα .Σύντομα θα αναφερθούμε και σε άλλα αυτονόητα (παρόμοια επικίνδυνα )θέματα .
¨Όσο αναφορά το θέμα του φυλλαδίου , την Παρασκευή θα έχουμε νεότερα και θα ενημερώσουμε κι εμείς με τη πλευρά μας . ¨Ότι μπορούμε θα κάνουμε .¨Έχουμε κάτι στο μυαλό μας αλλά πρέπει να συλλέξουμε στοιχεία
Καλή μέρα