Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Ξαφνικά όλοι οι σύλλογοι κι όλη η ηγεσία του νησιού ξύπνησαν .
Η Ρουσάκη τους έβγαλε απο την χειμερία νάρκη . Οι ανακοινώσεις εδώ και μέρες πάνε σύννεφο .
Μία από αυτές τις ανακοινώσεις αναφέρει μεταξύ άλλων :

‘’Τους Θηραίους πολίτες εκπροσωπούν στο νησί τα με δημοκρατικό τρόπο εκλεγμένα όργανα (Δημοτικό και Επαρχιακό Συμβούλιο), οι εκπρόσωποι & τα διοικητικά συμβούλια των επαγγελματικών Ενώσεων και των ενώσεων των εργαζομένων του νησιού.’’
Καλά όλοι αυτοί οι σύλλογοι που ήταν τόσο καιρό . Από πού ξεφύτρωσαν .
Αναφέρει επίσης : ‘’ Δεν επιτρέπομε σε κανέναν από δω και στο εξής να χρησιμοποιεί τη φράση « Θηραίοι Πολίτες» από την στιγμή που δεν εκπροσωπεί κανέναν από τους κατοίκους του νησιού’’.
Δηλαδή η κυρία Μαρίκα που μένει στο Εμπορείο , η οποία έχει γεννηθεί στο εμπορείο από πατέρα εμπορειανό και μητέρα εμπορειανή , είναι 78 χρονών και ασχολείται με οικοκυρικά , δεν εκπροσωπεί κανέναν και δεν ανήκει σε κανένα σωμάτιο .Τι είναι? . Δεν είναι ‘’Θηραίος πολίτης’’ ?
Συνεχίζει η ανακοίνωση ….
‘’ Οι Τοπικές Οργανώσεις των πολιτικών Κομμάτων και μεμονωμένοι πολίτες , εάν λειτουργούν με βάση τις Δημοκρατικές διαδικασίες, είναι υποχρεωμένοι να δεχθούν την άποψη του Συνόλου των φορέων του νησιού και να σταματήσουν να δημιουργούν προβλήματα στους πολίτες του.’’
Ενώ όλοι εσείς οι δημοκρατικοί στρουθοκάμηλοι που έχετε εκλεγεί από την κάθε παραπάνω Μαρίκα , δέχεστε την άποψη του συνόλου και δεν δημιουργείτε προβλήματα στους πολίτες .Μας δουλεύετε ρεεεεεεεεεεε.
’Αρκετά νομίζω ασχοληθήκαμε με τις μεμονωμένες φωνές .
¨Έχουμε μπει στο Μάρτιο και σε λίγο θα αρχίσει η τουριστική κίνηση ποιο έντονα .Για να δούμε πότε θα φτιαχτεί ο δρόμος στην ευθεία των Φηρών , πότε οι δρόμοι μας επιτέλους θα πάψουν να είναι σουρωτήρι γεμάτοι τρύπες , ξυράφια για τους κάθε τροχούς .

¨Άραγε , όλοι αυτοί που διοικούν το νησί , αλλά και εσείς ως μέσα μαζικής ενημέρωσης με ποιο μεταφορικό μέσο πηγαίνετε στις δουλειές σας .Με γαϊδουράκια ???
Φιλοξενούμε ετησίως πάνω από 1.000.000 επισκέπτες και πατάνε στο νησί πάνω από 500.000 ρόδες .Η Ίος πραγματικά έχει καλύτερο οδικό δίκτυο .
Ας σταματήσουν λίγο λοιπόν οι διάφοροι σύλλογοι καθώς και οι πολιτικοί στρουθοκάμηλοι , να ασχολούνται ακόμη με τους μεμονωμένους (είπαμε , ήταν απαράδεκτες οι οποιεσδήποτε κινητοποιήσεις που ευτυχώς για το νησί μας δεν έγιναν)
και ας ασχοληθούν με την μάζα και τα σοβαρά προβλήματα του τόπου μας .
Και σας επαναλαμβάνουμε κύριοι .Αγαπάμε κι εμείς τη Σαντορίνη και απαιτούμε κάποια στιγμή αν πραγματικά κι εσείς την αγαπάτε να ασχοληθείτε τέλος πάντων μ’ αυτή .
Αφήστε τα παχιά λόγια και τις φαμφάρες και δουλέψτε .Κάντε κάτι τέλος πάντων .
Και εσείς που ασχολείστε με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μην κάνετε κριτική μόνο στους μεμονωμένους , αλλά και στους πολιτικούς στρουθοκαμήλους .Δεν βλέπετε πως μας δουλεύουν σε ψιλό γαζί .
Δεν βλέπετε πως οι άνθρωποι αυτοί είναι επικίνδυνοι .Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και τα …..


Γιατί λοιπόν δεν τους τα λέτε κατάμουτρα .

Μήπως δεν σας αφήνει το μεγάλο αφεντικό ?
Τόσα χρόνια εσείς είστε ευχαριστημένοι από την αδράνεια τους ????

Δεν υπάρχουν σχόλια: